marți, 5 octombrie 2010

O intamplare

Ieri am primit un e-mail de la Workshop Anim'est. In care mi-au spus:


"Dragă Runa,


Îți mulțumim pentru înscrierea la workshop-ul Anim'est.
Desenul şi scrisoarea trimise de tine au fost foarte apreciate de organizatori și au ajuns până în stadiile finale ale preselecției.

Ne pare foarte rău că nu am putut suplimenta numărul de locuri de la atelier, pentru a te include şi pe tine, dar vrem totuşi să îţi oferim un rol important la această ediţie aniversară a festivalului nostru, care împlineşte 5 ani.

Te invităm să faci parte din juriul de 5 (!) copii care va alege cel mai frumos scurt metraj animat din selecţia Minimest.
Vei primi o acreditare de festival, care îți oferă acces gratuit la toate proiectiile de scurt- şi lung-metraj din cadrul Minimest dar şi...obligaţia de a participa la proiecţiile de Sâmbătă, 9 octombrie, duminică 10 octombrie şi sâmbătă 16 octombrie, de la ora 12.30 la Cinema Patria şi la şedinta voastră de jurizare prin care vă veţi pune de acord asupra favoritului vostru comun- un exerciţiu din care veţi avea cu siguranţă de învăţat.

Dacă ești de acord să faci parte din acest juriu, te rugăm să ne confirmi acest lucru printr-un email, în care să incluzi și o fotografie recentă de-a ta.

Ne vedem la Anim'est!"

A Story